Evenimente Online

Pe lângă festivalul nostru offline și adunările de prietenie, membrii Casei participă la diverse evenimente online. În fiecare săptămână există un chat oficial IRC condus fie de Nisut (AUS), fie de membri ai preoției. Aceste discuții iau mai multe forme, inclusiv sărbători de festival cu devotații speciale, heka și ofrande; adunări de rugăciune; și sesiuni de predare pe subiecte variind de la probleme interconfesionale la modul de a trăi în ma’at până la o reexplorare a materialului de curs pentru începători. Conversațiile periodice Naming, la care noii Shemsu ai credinței își primesc numele religioase, sunt deosebit de populare! (O conversație memorabilă de Naming a fost prima noastră sesiune de chat trilingv, deoarece traducători voluntari au ajutat vorbitorii de spaniolă și portugheză să participe.) Chaturile IRC au loc de două ori pe săptămână, la două ore diferite, pentru a găzdui atât membrii din RO, cât și cei internaționali.

În plus față de festival și discuții de predare, există mai multe conversații pe parcursul săptămânii. Folosind atât IRC, cât și serviciile de chat video, membrii se reunesc pentru a vorbi despre viețile și interesele lor și pentru a se bucura de compania celuilalt. În special, chat-urile video au ajutat să-i apropie pe membri, adâncindu-și conexiunile și făcând interacțiunile lor mai mult decât cuvintele tastate pe ecran.

Alte evenimente speciale de chat includ lunar Akhu Dua, care sărbătorește strămoșii noștri și alți morți iubiți, și seria ocazională de mai multe zile de chat, cum ar fi cele desfășurate împreună cu activitățile offline Wingfest în primăvara lui 2019. Și mai multe chaturi continuă. să fie adăugată tot timpul pe măsură ce interesele membrilor și noile evenimente dictează.

Evenimente online gasiti pe https://www.facebook.com/ro.kemetica/events/?ref=page_internal